top of page
Informatie Algemeen

Aanmelden

U kunt u zich direct bij FYSIO PEOPLE aanmelden zonder verwijzing van de huisarts. U krijgt dan eerst een screening waarin wordt beoordeeld of uw klacht geschikt is voor fysiotherapie of dat u wordt geadviseerd toch bij de huisarts langs te gaan. Wanneer het om een chronische indicatie gaat, is een verwijzing van een huisarts of specialist wel nodig.

 

Intake fysiotherapie

Uw eerste bezoek bij FYSIO PEOPLE wordt benut voor een uitgebreid onderzoek. Dit onderzoek is bedoeld om een duidelijk beeld te krijgen van uw blessure. In onderling overleg worden daarna uw doelstellingen bepaald en het te doorlopen traject besproken.

 

Therapie

Een belangrijk deel van de therapie zal bestaan uit het trainen van de belastbaarheid op uw niveau. Gedurende de behandelingen zullen wij dan ook in veel gevallen gebruik maken van de oefenzaal. Wij adviseren u hiervoor een handdoek, sportkleren en schone sportschoenen mee te nemen.

 

Betaling

Indien uw verzekeringspolis fysiotherapie niet, of slechts gedeeltelijk vergoedt, zult u zelf de factuur toegestuurd krijgen. U bent onder alle omstandigheden verantwoordelijk voor de volledige betaling van de aan u verleende diensten. Wij vragen u de factuur binnen de vervaldatum te voldoen. Blijft betaling voor de vervaldatum uit, dan zullen wij de afhandeling uit handen geven aan Medicas incassobureau.  Alle met de incasso van gedeclareerde bedragen gemoeide kosten komen in dat geval voor uw rekening.

Zorgverzekeraar

FYSIO PEOPLE heeft met bijna alle zorgverzekeraars een contract. 

Alleen met Zorg & Zekerheid hebben wij geen contract afgesloten.

bottom of page