top of page
Keyboard and Mouse

Ik heb in 02:59:05 heerlijk ontspannen zonder enige moeite onder buitengewoon goede omstandigheden de marathon gelopen.  Was wat bang voor kramp en wilde niet forceren. Het moest wel een feestje worden en dat is gelukt. De grote winst lijkt mij echt gezeten te hebben in de ontspanning van mijn buikspieren. Achteraf natuurlijk wel kuiten waar je een spijker op krom kon slaan en ook wat last van de bovenbenen maar niets wat lijkt op hetgeen waarvoor ik bij jullie aangeklopt heb. Inmiddels overigens vrijwel geen spierpijn meer.  Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor alle goede zorgen en alle moeite die jullie genomen hebben om dit voor mij mogelijk te maken! 

Marathon gelopen zonder klachten

Bij deze wil ik jullie hartelijk bedanken voor de gegeven fysiotherapie en wil ik jullie kort op de hoogte houden van de voortgang. Deze vakantie ben ik alleen op reis geweest door Europa. In deze 10 dagen heb ik veel over mijzelf geleerd, maar ook weer meer vertrouwen in mijn knieën gekregen. Gemiddeld liep ik 20 tot 35 km per dag, op een redelijk tempo en verbazingwekkend genoeg vonden mijn knieën dat prima. Ook hardlopen gaat de goede kant op.  Af en toe voel ik mijn knieën nog wel en ik heb nog steeds wat last van mijn schouder sinds de laatste fysiotherapie. Maar buiten dat ben ik erg tevreden en gaat het de goede kant op! Zowel lichamelijk met mijn knieën als dat ik beter met mijn grenzen om weet te gaan. Ik sta wat dat betreft letterlijk en figuurlijk stabieler in het leven

Ik sta stabieler in het leven

Het gaat heel goed. Ik ben erg tevreden. Voor de vakantie drie gemengd dubbels in een week gespeeld (en allemaal gewonnen). Wel de nodige stijfheid onder de voet ervaren, maar eigenlijk overal en door de oefeningen goed te doen alles weer snel op orde gekregen. 

Net terug van vakantie waarin we veel gewandeld hebben in de bergen. Dat ging eigenlijk ook allemaal prima. Ook de vreemde bedden hebben geen nadelige effecten gehad.

Alles weer snel op orde gekregen

Please reload

bottom of page