top of page

Fysio People in Bilthoven ziet dat fysioherapie een zeer veelzijdig middel is om mee te kunnen behandelen. Het vraagt ervaring, kennis en motivatie om uit al die middelen de beste keuze te maken om de rugklachten, nekklachten en heupklachten te kunnen behandelen. Fysio People Bilthoven zit vlak in de buurt van de grote sportverenigingen en je kan er vrij parkeren. Bij Fysio People Bilthoven werken wij samen met dans en yoga omdat wij dat ook als bewegingsvormen zien waarmee mensen met rugklachten, knieklachten, langdurige pijnklachten en whiplasklachten een vervolg kunnen geven aan de therapie.Zowelin Bilthoven ondersteunen wij initiatieven voor bewegen op verschillende manieren. Vooral mensen die creatief bezig zijn met bewegen in moeilijke omstandigheden krijgen onze steun. Dat kan zijn in de strijd tegen ALS, kanker, hart en vaatziekten, maar ook voor kinderen die in een moeilijke omgeving opgroeien en willen kunnen spelen en sporten.

pre- en postoperatieve revalidatie

langdurige rug- en nekklachten

heupklachten

(sport)blessures

FYSIO PEOPLE werkt vanuit de visie dat therapie een samenwerking is tussen patiënt en therapeut. Een duurzame verbetering van de belastbaarheid op actieve wijze staat hierbij voorop. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u de juiste behandeling bieden.

 

Onze grote meerwaarde ervaart u bij trajecten waar goede diagnostiek en specifieke behandelvormen vereist zijn. Vooral mensen met langdurige problematiek van de nek, rug en heup zijn gebaat bij onze specifieke aanpak. Ook voor pre- en postoperatieve trajecten en blessure behandelingen bent u bij ons in goede handen.

bottom of page