top of page
Keyboard and Mouse

01

Hoe kan ik mij bij Fysio People aanmelden ?

U kunt zich aanmelden via telefoonnummer 030-2541214 en 06-19738080,

 via e-mail info@fysiopeople.nl  of via ons inschrijfformulier

02

Heb ik een verwijzing van de huisarts nodig ?

U kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut. U hebt dus geen verwijsbriefje nodig van de huisarts. Wij zijn opgeleid om een goede diagnose te stellen en bij twijfel verwijzen we u naar uw huisarts. Het is verstandig uw huisarts te laten weten dat u onder behandeling bent bij de fysiotherapeut. Uw huisarts kan daarmee rekening houden bij de behandeling van andere klachten.

Komt uw aandoening voor op de lijst chronische aandoeningen (zie vraag 4) dan is een verwijzing van een specialist verplicht. Ook bij behandeling aan huis is een verwijzing van uw huisarts nodig. 

03

04

Hoe snel kan ik een afspraak maken ?

Fysio People helpt u graag zo snel mogelijk en heeft geen wachtlijst of wachttijden.

Wordt mijn behandeling vergoed ?

Fysiotherapie wordt alleen vergoed als u een aanvullende verzekering heeft waarin fysiotherapie is opgenomen. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt is afhankelijk van het soort aanvullende pakket dat u heeft.

Heeft u klachten ten gevolge van een aandoening die voorkomt op de zogenaamde “landelijke lijst chronische aandoeningen“ dan krijgt u na de 20e behandeling een volledige vergoeding uit de basisverzekering. De eerste 20 behandelingen worden wel via de aanvullende verzekering verrekend.  Als behandelingen fysiotherapie worden vergoed uit de basisverzekering komen ze ten laste van het verplichte eigen risico.

05

Als ik een afspraak te laat afzeg, moet ik dan kosten betalen ?

Bent u verhinderd voor een geplande afspraak, dan dient u ons dit minimaal 24 uur van tevoren te laten weten. Omdat wij tijd voor u reserveren, zijn wij genoodzaakt de kosten van een gemiste afspraak bij u in rekening te brengen, ongeacht uw reden.

bottom of page