top of page

Fysio People behandelt sportblessures tot langdurige pijnklachten en heeft de jarenlange ervaring en kennis om dat goed en betrokken te doen. In onze praktijk hebben wij de beschikking over fitnessapparatuur.  Zo laten wij zien dat niet alleen bewegen belangrijk is, maar ook dat dit in een inspirerende en sportieve omgeving plaatsvindt.

In Bilthoven is er gekozen voor een rustige inrichting, waarbij er de sfeer van een goed onderhouden sportzaal uit de vroegere tijden terug gevonden wordt. Op persoonlijke wijze wordt er daar gewerkt aan rugklachten, nekklachten, heupklachten en knieklachten.

Daarbij is iedereen anders en uniek, waardoor wij geen standaard programma’s afwerken. Elke hoofdpijn, rugpijn, enkelklacht en heupklacht, om er maar een paar te noemen, is anders. De ingredienten voor herstel zijn wel hetzelfde, maar hoe je ze toepast is elke keer anders.

Dat geldt zowel voor  onze praktijk in Bilthoven bij bedrijventerrein ‘De Leijense Hof’.

Als klachten langer dan 12 weken aanhouden dan noemen wij deze chronisch. Clienten die naar ons verwezen worden door de huisarts of medisch specialist, hebben vaak al een jaar of veel langer last. Dat betekent dat deze mesnen niet uit zichzelf de weg naar herstel hebben kunnen vinden, ondanks MRI, CT scan, injecties en Röntgen opnames en bezoek aan orthopeed, neuroloog of reumatoloog.

Vanuit het Diakonessen, Antoniusziekenhuis, Meander en de Gelderse Vallei verwijzen ze daarom de mensen die In Utrecht, Nieuwegein, Zeist en Bilthoven wonen, graag naar Fysio People.

fysiotherapie

manuele therapie

passie, ervaring, kennis

goede diagnostiek

inspireren tot bewegen

FYSIO PEOPLE is een innovatieve praktijk voor fysio- en manuele therapie in Bilthoven.

 

FYSIO PEOPLE heeft passie voor fysiotherapie en mensen. Dit zie je terug in onze manier van behandelen, waarbij kennis, (persoonlijke) ervaring en beweging de basis ingrediënten zijn. 

Wij werken volgens een vaste methode die voor u helder en inzichtelijk is. 

 

In het traject informeren wij u over uw aandoening en betrekken wij u bij de diagnostiek en therapie. Wij zorgen voor een goede begeleiding gedurende het gehele traject.

 

Daarnaast houdt FYSIO PEOPLE zich met veel plezier bezig met initiatieven die u en ons inspireren tot bewegen.

bottom of page